Oglasite svoj proizvod

Imate svoj OPG ili firmu i bavite se proizvodnjom prehrambenih namirnica?

Sigurna sam da ste pretrpani s poslom i da nemate vremena za ništa, a kamoli za vođenje kampanje oglašavanja na društvenim mrežama. No, taj aspekt Vašeg poslovanja je u današnje vrijeme neizostavan. Ako ljudi na neki način ne saznaju za Vas, neće dobiti priliku da probaju Vaše fine proizvode.

Ako želite prebaciti dio svojeg tereta oglašavanja na mene i doprijeti do više kupaca, svakako mi se javite preko kontakt obrasca:Preuzmite dokument u kojem ćete pronaći detaljan opis onoga što Vam nudim.

Primjeri dosadašnje suradnje

Recepte s bloga Strawberry soup možete pronaći i na nekim drugim portalima i stranicama brendova s kojima je ostvarena suradnja.

Dobra hrana

Gotovo svake nedjelje u Jutarnjem listu u rubrici Dobra hrana izlazi autorski recept Strawberry soup za nedjeljni kolač. Osim u tiskanom izdanju, recepti su objavljeni i na web stranicama i društvenim mrežama Dobra hrana.

Slatkopedija

Od samih početaka bloga, najslađi portal u Hrvatskoj je poželio surađivati, pa tako i na Slatkopediji povremeno možete čitati slatke recepte Strawberry soup.

Milk bar

Strawberry soup je ponosna partnerica Milk bar farme.

Milk bar je brend obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva iz Gornje Pačetine kraj Krapine, koji se bavi proizvodnjom jogurta, kefira i mliječnih napitaka (čokoladno mlijeko, mlijeko od vanilije, božićno mlijeko – limited edition), te domaćih svježih i kuhanih sireva. Na maloj farmi su glavne zvijezde koze i krave, a Strawberry soup kao vjerna obožavateljica Milk bar proizvoda svakog tjedna radi ‘recept utorkom’ s njihovim proizvodima, a radi i na objavama na društvenim mrežama Milk bara (fotografije, opisi, objave na feedu i storyjima, FAQ, komunikacija s pratiteljima na Facebooku i Instagramu itd.).

 

%d bloggers like this: